Kunta-alan neuvottelut jatkuvat jälleen tänään. Neuvotteluja käytiin edellisen kerran maanantaina. DEMOKRAATTI/STT.

Keskenmenon Jälkeen Helpommin Raskaaksi Itsellä tuli yhdet kuukautiset keskenmenon jälkeen ja sitten tulin raskaaksi. Yritys kyllä alkoi heti, kun keskenmenoa seurannut jälkivuoto oli loppunut eli n. pari viikkoa km jälkeen. Itsekin sain ristiriitaista tietoa siitä milloin voi alkaa yrittämään uutta raskautta, me teimme lopulta

THL:n tutkimusprofessori Markku Helske varoittaa tekemästä vajaan tiedon pohjalta liian suuria johtopäätöksiä. Helskeen.

Privanet hankkii Northern Star Partnersin osakekannan ja laajentaa toimintaansa varainhoitopalveluihin. Lukuaika noin 1 min Listaamattomiin yhtiöihin keskittynyt sijoituspalveluyhtiö Privanet Group ke.

Metso Outotecin tuleva hallitus on päättänyt suunnitellun yhtiön rakenteesta ja johtoryhmänimityksistä. Lukuaika noin 1 min Tiedotteen mukaan nimitykset tulevat voimaan Metson osittaisjakautumisen ja.

Monet vuodet kakkosvalmentajana uurastanut Markku Kanerva on noussut suomalaisfanien suursuosikiksi Suomalaisessa.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri järjestää tiistaina tiedotustilaisuuden, jonka aiheena ovat koronaviruksen ennusteet.

Villieläinhoitaja Markku Harjulle soitettiin toukokuun ensimmäisenä lauantaina, että Mynämäeltä on löytynyt hirvenvasa.

Perussuomalaisten repeäminen olisi ehkä vältetty, jos Jussi Niinistö olisi valittu varapuheenjohtajistoon. Jari Lindström oli.

Näköislehdessä perjantaina 22.5. oli virhe Rauhalinnaa käsittelevässä jutussa sivulla 10. Vuosi sitten vallasta luopunut.

Etelä-Savon kulttuurirahaston Kulttuuripalkintoa ei koronavuonna jaettu, ESMO ry:n Elinan surma -ooppera toteutuu ja sen.

Sote-alueiden määrä on kuin zombie. Aina se vain nousee pystyyn. Yhtä rujona. Tällä viikolla keskustelua virittelivät.

Mix – MarkkuKunta-alan neuvotteluita jatketaan keskiviikkona.

– Kunta-alan työehtosopimusneuvotteluissa ei päästy maanantaina sopuun, joten neuvotteluita jatketaan keskiviikkona. Kunta-alan.

– Vaihtuminen perustuu yhtiön tilanteeseen ja tulevaisuuden tarpeeseen, Tuppurainen perustelee sähköpostissaan Lännen.

Verenpainetta Nostaa Meillä Tapaninpäivä Englanniksi Helsingin seudun liikenne –kuntayhtymä vastaa joukkoliikenteen järjestämisestä Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Keravalla, Kirkkonummella ja Sipoossa. Opastus englanniksi tai venäjäksi 63 € (65 € / 125 €) Vartin opastus suomeksi 31. pyhäinpäivä, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, joulupäivä, tapaninpäivä. Näin varaat
Viestiin Juttusarjassa seurataan kriisiä läheltä ja kaukaa. Maanantai on harmaa kuin miehen mieli. Koronakevät alkaa olla lopuillaan, Olet lukenut 1/5 maksutonta uutista. Kuukausimaksullisten palveluiden käyttö on helppoa, mutta joskus hintava tilaus saattaa. Lentopalloliiton hallitus on päättänyt ehdottaa salolaisjoukkue LP Viestille naisten

Kulukorvaus Kulukorvaus on tarkoitettu ateria- ja matkakustannusten korvaamiseen. Työttömyyskassa voi maksaa kulukorvausta vain, jos henkilöllä on oikeus ansiopäivärahaan. Huom. 1.1.2017 lukien alkaviin omaehtoisiin opintoihin kulukorvausta ei enää makseta. Kulukorvauksen suuruus on 9 euroa päivältä. Korotettu kulukorvaus on 18 euroa päivältä. Keskenmenon

Käytettyjen tietokoneiden kauppaan erikoistunut Taitonetti Oy kasvatti rajusti myyntiä, kun suomalaiset ryhtyivät etätöihin.

Drew Doughty Montreal Canadiens solmi hiljattain tulokassopimuksen kesän 2018 varaustilaisuudessa 2. kierroksen 38. vuorolla nappaamansa. Drew Doughty signed a 8 year / $56,000,000 contract with the Los Angeles Kings, including $56,000,000 guaranteed, and an annual average salary of $7,000,000. In , Doughty
Fiinair Finnair aloittaa keskustelut henkilöstönsä kanssa mahdollisista lisälomautuksista. Finnair on huhti-kesäkuussa lentänyt vain. Työn määrä on merkittävästi vähentynyt, Finnair kertoo. Finnair aloittaa keskustelut henkilöstönsä kanssa mahdollisista. Finnair aikoo lentää heinäkuussa reilut 30 prosenttia normaalista lentojen määrästä. Lentoyhtiö Finnair aloittaa kaukolennot. Meillä

Suomalaiset antavat vahvan tukensa hallituksen linjauksille koronarajoitusten poistamisesta. DEMOKRAATTI Demokraatti Lähes 60.

Markku